Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di mandorle pelate
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di fagioli rossi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 50 g di cipolla a pezzi
- 200 g di peperoni rossi a tocchetti (1-2 cm)
- 50 g di crusca di avena
- 1 cucchiaino di concentrato di pomodoro (optioneel)
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di erbe aromatiche miste secche
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- 1 - 2 cucchiai di pangrattato + q.b. (optioneel)
- 4 panini per burger (vegan), tratti dal capitolo Sfizi salati del Libro "Vegan"
- 4 foglie di lattuga, lavate
- 80 g di pomodori a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1u.
Crêpes (vegan)
1u.
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 godz.
Burger vegan
5 godz.
Svizzere vegan
1u.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1u. 20min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Burger veg di soia
3 Std. 20 Min
Ragù di tempeh
30min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Besciamella (vegan)
15 Min