Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basi
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 100 g di cipolla bianca a pezzi
- ½ cucchiaino di timo secco
- 3 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugare
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di spinaci freschi
- 200 g di lenticchie in scatola, scolate
- 4 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale
- 40 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di formaggio vegano
Crema di cavolfiore
- 400 g di cavolfiore a pezzi
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2óra
Tortino di lenticchie
50min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Svizzere vegan
1h
Burger in agrodolce
1j 10 menit
Polpette di fagioli e rosmarino
20p
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35p
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Falafel di fave e ceci
40 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min