Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di acqua
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino raso di sale, preferibilmente integrale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale, preferibilmente integrale
- 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisée (vegan)
45 min
Crêpes (vegan)
1h
Ragù alla soia (vegan)
40min
Besciamella (vegan)
15 min
Torta della nonna (vegan)
4h
Torta salata con verdure di stagione
1 godz. 25 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Farina di legumi (vegan)
10 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min