Erbazzone (vegan)

Erbazzone (vegan)

3.6 19 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 60 g di tofu naturale a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di acqua
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di sale preferibilmente integrale
  • 10 g olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
  • 800 g di bietole fresche, i gambi a pezzi (2 cm circa) e le foglie a strisce (1 cm circa)
  • 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipollotti con la parte verde a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di lievito alimentare in scaglie + q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 17 g
Calorieën 1766 kJ / 422 kcal
Vetten 11 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...