Crostata di carciofi e olive (vegan)

Crostata di carciofi e olive (vegan)

4.2 34 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 15min
8 fette

Ingrediënten

Brisée
  • 200 g farina tipo 0
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di cuori di carciofo a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
  • 20 g di salsa di soia
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 20 g di olive taggiasche

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 5.9 g
Calorieën 1058 kJ / 253 kcal
Vetten 14.9 g
Vezels 4.3 g
Koolhydraten 23.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...