Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa nanbanzuke
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522.2 kJ / 363.9 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2h 20 min
Guacamole allo spumante con caviale
10 Min
Pollo croccante con salsa di porri
30 min
Salmone miele e yogurt greco
40 Min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min