Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa nanbanzuke
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 200 g di acqua
-
½
cucchiaino di dashi in polvere
of ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 100 g di aceto di riso
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salmone
- 500 g di acqua
- 600 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische a tocchetti (4 cm)
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di carote, pelate
- 20 g di zenzero fresco, pelato
- 1 peperoncino piccante fresco
- 100 g di cipolle a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1522.2 kJ / 363.9 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Polpo agli agrumi
1 Std.
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 min
Cous cous con calamaretti
40 min
Mousse di baccalà e avocado
30 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min