Compatibele versies
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Muffin al finocchietto selvatico e topinambur
50 min
Frittata semplice (senza uova)
50 min
Stoemp (purea di verdure)
35min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 min
Frittatine alle cime di rapa
1h
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 min
Svizzere vegetariane
1h 30 min
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Polpette di carote
1h