Compatibele versies
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Cotechino in crema di lenticchie
1 Std.
Salsa alle castagne
45 Min
Zuppa di coriandolo, baccalà e uova
35 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Torta di riso basmati gratinata
1h 5min
Muffin ricotta e zafferano
40 Min
Bicchiere di polenta con ragù
1 Std. 45 Min
Fagioli alla veneta
1 Std. 30 Min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1 Std.
Crema di funghi e noci
15 Min