Compatibele versies
Crocchette di patate e porro con salsa al tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crocchette di patate e porro
- 500 g di acqua
- 600 g di patate a pasta bianca, pelate a pezzi
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
Salsa al tartufo nero
- 70 g di tartufo nero fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Flan di cavolfiore
45 min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Tortini di pere
1 godz.
Polpettine di spinaci e ricotta
30 min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 godz. 15 min
Semifreddo alla menta e cioccolato (senza lattosio)
2 Std. 30 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpettine di ceci con crema di cavolo viola (per 2 persone)
35 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Polpette di tonno e curcuma
1 godz.