Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Vellutata
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 grani di pepe rosa
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2410 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 godz.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 godz.
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Flan di funghi porcini
1h
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min