Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Vellutata
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 grani di pepe rosa
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2410 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Flan al salmone affumicato
45 min
Crema di funghi
20 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Costine di maiale caramellate alla mela
2h 35 min
Salmone con zucchine in crosta
1h
Vellutata di pollo e anacardi
30 min
Vellutata di funghi
50 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min