Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Vellutata
- 200 g di porri a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 grani di pepe rosa
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2410 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1sa
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Mousse al pistacchio
1sa 30 dk
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 dk
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1sa
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 Min
Crema di patate con polpo
1sa
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Soufflè ai due cioccolati
20min