Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 min
Tortini di zucca
1j 20 menit
Tartine di pane alla menta
4 godz. 10 min
Marinatura all'arancia e finocchietto
20 min
Mele con zabaione al sidro
40 min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Tartellette di scarola
1 Std. 15 Min
Insalata russa allo yogurt
1j
Zuccotto gelato
12 Std.
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1j 30 menit