Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1óra 30p
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 min.
Panini da picnic ai tre gusti
1óra 30p
Mattonelle di miglio in salsa
45 min.
Profiteroles mediterranei
1 godz. 25 min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Bulgur aromatico con salmone
40 min.
Filet mignon con porcini e castagne
1óra 30p
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min.
Risotto alla zucca e balsamico
30 min.