Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di zucca
- 40 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Timballini di riso venere
- 300 g di riso Venere
- 400 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1hod.
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1hod.
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1hod.
Lasagne di zucca
1hod.
Tartare di zucchine con fragole e pomodori
20 min
Risotto alla lattuga
30 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 Min