Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisè al basilico
- 300 g di farina
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 150 g di burro morbido
- 90 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio intero
- 300 g di zucchine, a listarelle
- 1 pizzico di sale
-
250
g di ricotta fresca di bufala
of 250 g di ricotta di pecora - 3 uova
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Comporre la torta
- 6 fiori di zucca, lavati e privati del pistillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisée
10 min
Crostata salata di spinaci
1h
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Lasagne fredde
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h