Compatibele versies
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 32.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20 min
Bagna cauda
35 Min
Uova alla greca
40 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Gratin di patate
50min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 Std.
Zabaione caldo al passito
15min
Rösti di patate
1 Std.