Compatibele versies
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di porri a rondelle
- 5 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 8 fette di pane bianco in cassetta, senza crosta in triangoli
- 300 g di Fontina a cubetti (2 cm)
- 3 uova
- 400 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 32.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Bicchierini di mele al mascarpone
30min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Zuppa di latte
30min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Torta salata di pane
45min
Bignè al formaggio
1h 5min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1 Std. 10 Min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Polenta ai porri
1h 5min
Salsa alla reggiana
15min