Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Zucchine ripiene
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721hod. 40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Patate novelle ripiene
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Zucchine ripiene di uova
1 Std.
Zucchine piccanti
55min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min