Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di Fontina a pezzi (2 cm)
- 500 g di latte
- 250 g di pane raffermo a pezzi
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 6 pomodori secchi a pezzi
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (1 cm)
- 50 g di Grana Padano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 807 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta alle bietole
3h
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Torta salata lucana
1h 10 min
Plumcake salato di primavera
1h
Rustico con uova e stracchino
1h
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta salata di pane
45 min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Scarpaccia
1h
Torta salata di bietole
1h
Torta di riso salata
2 godz. 10 min