Girelle allo zafferano con pesce spada

Girelle allo zafferano con pesce spada

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 8u.
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta biscotto allo zafferano
  • 4 uova
  • 50 g di burro fuso
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 100 g di farina tipo 00
  • ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
  • ½ limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
  • 6 fili di erba cipollina fresca
  • 250 g di robiola
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di carpaccio di pesce spada

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.3 g
Calorieën 1494 kJ / 357 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...