Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1h 20min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Flan al salmone affumicato
45 min.
Crostini di polenta con tonno affumicato
1h
Risotto ai frutti della passione con scampi
1óra 30p
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3óra
Purè di carote arrosto
1h
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9h
Soufflé alla salsiccia e zucca
1óra 30p