Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto allo zafferano
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo spremuto fresco
- 6 fili di erba cipollina fresca
- 250 g di robiola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 23.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al salmone
1h 50 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7 Std. 30 Min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Polpette di pollo cuore di formaggio e finocchi
1h
Muffin al profumo di mare
1h
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35 min
Crema spalmabile alla mortadella
15min