Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 1 scalogno a metà
- 50 g di speck Alto Adige IGP a fettine o cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di verza a listarelle (1-2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di gorgonzola dolce a pezzi
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b.
Pasta
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva + q.b.
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 36.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Cannelloni di zucca
1 Std. 50 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Ravioli al radicchio
1h 10min
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min