Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di latte
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 1000 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 12 scampi freschissimi, sciacquati in acqua salata
- 200 g di foglie di spinaci freschi, sbollentati e strizzati
- 1 albume
Crema
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 770 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 10.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 Min
Omelette di pollo alla tailandese
50 Min
Nidi pasquali all'albicocca
1 Std. 30 Min
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2 Std. 30 Min
Fatayer agli spinaci
2 Std. 20 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1 Std.
Strüdel ai frutti di bosco
2 Std.
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 Std.