Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannelloni
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 200 g di pecorino ben stagionato, a pezzi
- 150 g di fave fresche, sgranate
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 250 g di ricotta di pecora, scolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2276 kJ / 544 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Bicchierini ricotta e amarene
20 min
Profiteroles mediterranei
1 Std. 25 Min
Zucca Acorn gratinata
2h
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2h 30min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min