Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomodorini confit
- 50 g di pomodorini a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Cotechino
- 300 g di cotechino (formato mini)
- 1 pizzico di rosmarino fresco secco
Cestini di pasta al vino
- 50 g di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina manitoba
- 10 - 20 g di burro
Crema di lenticchie
- 100 g di verdure miste a pezzi (carota, sedano, cipolla)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di lenticchie cotte
- 40 g di patata, pelata e a pezzi (0,5-1 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di acqua
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2h
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Bignè a sorpresa
2h
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Spiedini di polpo e patate
1 Std. 30 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1小时 20 分钟