Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di pomodori freschi, spellati , senza semi e a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 125 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Impasto
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulcini uova
30min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Colomba al cioccolato fondente
50min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Pettirosso di Natale
10min
Pan coniglio
5h 5min
Colomba salata
3h 10min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Pane scugnizzo
2h