Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di pomodori freschi, spellati , senza semi e a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 125 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Impasto
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ghirlanda centrotavola
5h 5min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Palline al prosciutto
1h 30min
Aperitivo alla fragola
15min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Nidi pasquali all'albicocca
1h 30min
Colomba salata
3h 10 min.
Pulcini uova
30min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Pizzette di finta sfoglia
45min
Tartine tonno e ceci
30min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min