Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 300 g di pomodori freschi, spellati , senza semi e a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- 125 g di mozzarella a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Impasto
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 60 g di latte
- 1 uovo
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 531 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5hod.
Quiche svuotafrigo
40 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 godz.
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1 godz.
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 godz.
Uova alla greca
40 min
Coppette alle fragole e mascarpone
45 min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h