Compatibele versies
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi al mandarino
- 400 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e in quarti
- 2 mandarini, preferibilmente biologici
- 60 g di fecola di patate + q.b.
- 2 tuorli
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Condimento
- 6 capesante
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di zucchine a rondelle (0,5 cm)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 58.4 g
- Vetten
- 27.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 Min
Gelato agrodolce al cetriolo
8 Std. 20 Min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45 Min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Pain au chocolat (senza glutine)
4 Std.
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Dolce mandorle e carruba al vapore
1 Std. 20 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 Min
Crêpes (senza glutine)
50 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min