Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Flan di carote
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Sformatini al cotechino
30min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Sformatini ai porri
55min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5 godz.
Flan al salmone affumicato
45min
Gnocco fritto modenese
35min