Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformatini ai porri
55min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Salsa rubra
30 Min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 godz. 30 min
Flan di carote
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Tapenade al tonno
10min
Focaccia al formaggio
55min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1小时 20 分钟
Bicchierini capresi
30 Min