Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla valdostana
35 dk
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 Std. 30 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 dk
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1sa 10 dk
Risotto timo e toma
35 dk
Flan al salmone affumicato
45 dk
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 dk
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Flan di carote
50 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Fonduta
8h 20 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 dk