Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 15 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, prezzemolo, salvia..)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte
- 2 uova
- 1 tuorlo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 14.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Flan di carote
50 Min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1u. 25min
Sformatini ai porri
55min
Sformatini al cotechino
30min
Risotto alla valdostana
35min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Quiche di patate e cipolle
55min
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 Min