Tortino di verdure al Bitto

Tortino di verdure al Bitto

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (5-10 mm)
  • 200 g di patate pelate e a rondelle (5 mm)
  • 100 g di spinaci freschi puliti, lavati e asciugati
  • 80 g di formaggio Bitto a cubetti (2-3 cm)
  • 2 uova
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di scalogno

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7 g
Calorieën 887 kJ / 212 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...