Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 2 foglie di cavolo cappuccio a listarelle (5-10 mm)
- 200 g di patate, pelate e a rondelle (5 mm)
- 100 g di spinaci freschi puliti, lavati e asciugati
- 80 g di formaggio Bitto a cubetti (2-3 cm)
- 2 uova
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di scalogno
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Pasticcio di agnello e purea di patate
1h 40min
Club Sandwich con verdure grigliate e insalata (vegan)
6h
Croissant ai wurstel ed Emmental (senza glutine)
2h
Lasagna da calcio
2 Std. 30 Min
Stelline alle erbe di campo
1h 40min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2h
Quiche ai ravanelli
1 Std. 30 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Patate novelle ripiene
1 godz. 5 min