Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Crema al mandarino
20 min
Tiramisù di ricotta
6h 30min
Budino al caffè
4 Std. 15 Min
Spiedini di frutta con salsa mou
25 min
Panna cotta alle mandorle
6h 30min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Budino al cioccolato bianco
2 Std. 20 Min
Mousse ai frutti rossi
4h
Crema di pere e cioccolato
55min
Spiedini di frittata alle erbe
1 godz.
Budino alla menta
2h 45min
Mousse alla fragola
2h 10min