Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- fettine di albicocche mature per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Gelato veloce alla pera
20 min
Confetti alle mandorle
Geen beoordelingen
Parfait al mascarpone e vaniglia
2h 35 min
Salsa inglese al ribes
20 min
Semifreddo pesche e albicocche
3 godz. 35 min
Mousse alla liquirizia
3h 30min
Trifle ai lamponi
2h 30 min
Salame bianco con ciliegie
3h 40min
Mousse alla fragola
2h 10min
Mousse allo yogurt
2u. 40min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min