Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Purea di albicocche
- 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
- 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
- 200 g di acqua
- 125 g di zucchero
Panna montata
- 300 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
- 40 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 54.3 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 Std. 15 Min
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30min
Sorbetto albicocca e kiwi
15min
Sciroppo all'ananas
30 Min
Gelato al miele
8h 15min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Sorbetto alla mela verde
20min
Cheesecake ai mirtilli
5 Std.
Semifreddo al limone e mirtilli
2sa 15 dk
Cheesecake cotta alle fragole
1h 30min
Sciroppo di fichi
1h 30min