Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Purea di albicocche
  • 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
  • 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
  • 200 g di acqua
  • 125 g di zucchero
Panna montata
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 40 g di zucchero a velo
  • fettine di albicocche mature per guarnire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1915 kJ / 457 kcal
Vetten 25.8 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 54.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...