Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni vegetariani
1h 50 min
Panzerotti alla romana
55min
Verdurine in sfoglia
1h
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30 min
Bottoncini al pomodoro farciti
5h
Mozzarella in carrozza con puntarelle
5 Std. 35 Min
Fatayer con formaggio e menta
1h
Crocchette di tonno
10 Std.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50 min