Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 petti di tacchino (450 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 140 g di prosciutto crudo a fettine sottili
- 140 g di prosciutto cotto a fettine sottili
- 140 g di formaggio a fette per sandwich
- 140 g di prugne secche denocciolate
- 140 g di pancetta affumicata a fettine sottili
Salsa
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle a metà
- 3 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 cucchiaio di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di aceto
- 100 g di acqua
- 50 g di senape
- 300 g di ketchup
- 30 g di zucchero
- 1 cola classica (330 g)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2233 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini con funghi e castagne
45 min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1u. 5min
Maiale in agrodolce
45 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Spiedini di vitello e verdure con salsa di senape
30 Min
Uova alla greca
40 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Maiale alle prugne
35 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min