Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di ricotta fresca
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino bicarbonato di sodio
of ½ cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di pomodori senza pelle, a fette
- 50 g di mollica di pane fresco
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 3 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Pasta brisée
10min
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 Std.
Salatini vegetariani
50 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Colomba salata
3 Std. 10 Min
Barrette biscottate alla frutta
2 Std. 5 Min
Focaccine integrali farcite
3 Std.