Schiacciata integrale ai pomodori

Schiacciata integrale ai pomodori

4.3 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 200 g di farina integrale
  • 50 g farina tipo 0
  • 100 g di ricotta fresca
  • 100 g di acqua
  • ½ cucchiaino bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino di lievito in polvere, istantaneo per torte salate
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
Farcitura
  • 250 g di pomodori senza pelle, a fette
  • 50 g di mollica di pane fresco
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 - 3 pizzichi di origano secco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15.1 g
Calorieën 1971 kJ / 471 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 6.9 g
Koolhydraten 54.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...