Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto al basilico
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 4 uova
- 40 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di passata di pomodoro
- 250 g di Feta a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 24.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min.
Verdure ripiene
1h 20min
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Cheesecake al tè verde
5h 30min
Zuccottini di melanzane
45min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Salatini vegetariani
50min
Cordon bleu di melanzana
1h
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.