Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa di pomodoro
- 2 pezzetti di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 peperoncino rosso, a metà senza semi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pomodori, in quarti
Ripieno
- 20 g di coriandolo fresco
- 1 pezzo di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 peperoncino rosso, a metà, senza semi
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 300 g di polpa di granchio
- 8 fogli di pasta fillo (48 x 25 cm circa)
- olio, per friggere
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 Min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1 godz.
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Pulao di gamberi
50min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min
Salmone teriyaki
50min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.