Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne del boscaiolo
2 godz. 15 min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 Std. 30 Min
Cestini di frolla con composta di pere
2h 20 min
Croissant integrale con mousse al salmone
5h 30min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Panini allo yogurt al mirtillo
3ωρ. 30 λεπτ.
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min