Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Rollè di radicchio
50min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min