Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso a listarelle (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 400 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
Pasta
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 30 g di burro
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2950 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 67.2 g
- Vetten
- 34.6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Lasagne alle verdure (vegan)
2h
Pasticcio di carne e mele in crosta
2u. 40min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1hod. 40min
Pappardelle rucola e ricotta
1 Std.
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1hod. 50min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1 Std. 30 Min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1 Std.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min