Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Frittatine di mare
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Involtini di spigola
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min