Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optioneel)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone dolce di ricotta
1h 40min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Condimento all'arancia e curry
10 min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Torta salata lucana
1h 10min
Zuppa del nord
1h 10min
Farfalle in crema di uova e cavolfiore
45min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min