Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optioneel)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Favata sarda
1h
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Pollo alla Marengo
1h
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Cachupa con maiale e fagioli
26 Std. 20 Min
Plumcake ai marroni
1h
Zabaione al sidro
15 menit
Jota carnica
1h 5min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Torta brulée
11h
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min