Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di foglie di verza a listarelle
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- acqua q.b. per raggiungere 1200 g (optioneel)
- 200 g di farina di mais
- 30 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro a pezzi
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ai porri
1hod. 5min
Salamelle con le verze
1hod. 5min
Anello di riso giallo al tonno e olive
45 min
Favata sarda
1 godz.
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Minestra di castagne
1h 40 min
Involtini filanti al cavolo rosso
1 godz. 15 min
Zuppa di farina e Gruviera
1 godz. 15 min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2 godz. 20 min
Rosette al radicchio
2 godz.
Budino di ricotta
5h 45min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min