Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topo polpette
- 40 g di pane bianco raffermo
- 100 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- ½ cucchiaino di maggiorana
- 1 uovo
- 600 g di carne trita mista
- 100 g di peperoni gialli a striscioline (1 x 4 cm)
- 24 grani di pepe nero
- 24 mandorle pelate
Salsa di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 756 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Rollè di tacchino e carote con patate
35 min
Mani insanguinate
1óra 15p
Polpette al sugo
45 min
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Punch terrificante
20 min
Vasetti con lombrichi gommosi
1óra
Muffin dell'Alto Adige
40 min
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40 min
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
2óra 30p
Pane ragno
1h 20min
Polpettone in crosta
1óra 10p