Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 30 g di scalogno
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di senape
- 140 g di sardine in scatola sott'olio, sgocciolate
- 5 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 763 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Cocotte persi pien
1ωρ.
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 Min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1ωρ. 30 λεπτ.
Insalata con primo sale e noci
20min
Salsa di cipolle e mele
30min
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1h 5min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 godz. 20 min