Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 peperoncino secco sbriciolato
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 100 g di panna
- 5 g di Grand Marnier
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 - 8 foglioline di valeriana, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Marinatura al Marsala
20min
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Polpette di pollo giapponesi
50min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Crema di patate con polpo
1h
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min.
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h