Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 peperoncino secco sbriciolato
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 100 g di panna
- 5 g di Grand Marnier
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 - 8 foglioline di valeriana, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Insalata con uovo pochè
45min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Bicchierini capresi
30min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min