Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 4 filetti di manzo (da 80-120 g ciascuno e spessore 2,5 cm, vedere consiglio)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
- 1 peperoncino secco sbriciolato
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 100 g di panna
- 5 g di Grand Marnier
- 1 pizzico di sale grosso
- 4 - 8 foglioline di valeriana, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Branzino al lime e pistacchi
30 Min
Tacchino con ripieno all'uva
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Turbantini affumicati
40 Min
Spiedini di pollo e formaggio alla vinaigrette di melograno
25min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min