Sformatini di Parmigiano Reggiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico

Sformatini di Parmigiano Reggiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico

3.4 27 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di pane raffermo
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (ad es. timo, maggiorana, prezzemolo), le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 uova
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di burro
  • 60 g di mozzarella ben scolata dal siero
  • 1 cucchiaio colmo di paprika dolce
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla in quarti
  • 500 g di acqua
  • 400 g di piselli surgelati scongelati
  • 500 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 4 cucchiaini di aceto balsamico

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.4 g
Calorieën 2004 kJ / 479 kcal
Vetten 31.1 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...