Compatibele versies
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pane raffermo
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (ad es. timo, maggiorana, prezzemolo), le foglioline lavate ed asciugate
- 4 uova
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 10 g di burro
- 60 g di mozzarella, ben scolata dal siero
- 1 cucchiaio colmo di paprika dolce
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla in quarti
- 500 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm)
- 400 g di piselli surgelati, scongelati
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1u. 20min
Torta salata di pane
45 min
Bignè al formaggio
1 Std. 5 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15min
Sformatini di asparagi
45 min
Sformatini di verdure
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Polpettone vegetariano
1h 30 min
Sformatini verdure e yogurt
40min