Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di broccoli, lessati (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Torta salata di zucca e spinaci
1 godz. 50 min
Torta salata di bietole
1h
Quiche broccoli e pesto
1sa 10 dk
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45min
Focaccia alle melanzane
1 godz. 50 min
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.