Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 230 g di farina tipo 00
- 150 g di ricotta, scolata dal siero
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 100 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di broccoli, lessati (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 937 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 Std. 20 Min
Crostata salata di spinaci
1h
Cavolfiori gratinati
50 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1h
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Plumcake salato con piselli, zucchine e formaggio di capra
1 Std. 35 Min