Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di stoccafisso pulito, ammollato e a pezzi
- 80 g di passata di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di pesce
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Crostini con crema di milza
1 Std.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Castagnaccio
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Lampredotto
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min