Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1131 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Cozze al vino bianco
40 Min
Zuppetta di crostacei
40 Min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Cozze allo zafferano
55 Min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3u.
Canapè al prosciutto Serrano
40 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min