Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1131 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous di verdure e gamberi
45 min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min
Insalata di mare
1h 30min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Gamberi in insalata esotica
30 min
Insalata di pollo in vasetto con verdure
45 min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min