Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolle rosse di Tropea, a fette sottili
- 50 g di aceto di vino rosso
- 1000 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati freschi, e puliti
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fette
- 1000 g di acqua
- 2 pizzico di sale
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1131 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Caesar salad di tonno
35min
Gamberi in insalata esotica
30min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Vongole e cozze alla marinara
3h
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Branzino al sale aromatico
55min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Cozze al vino bianco
40min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min