Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 600 g di anelli di calamaro crudi
- 5 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di peperoncino Espelette, in polvere
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata e il succo
- 10 foglie di basilico fresco lavate e spezzettate
- 500 g di pomodori, a metà
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 300 g di zucchine a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a striscioline
- 200 g di bulbo di finocchio a striscioline
- 160 g di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1494 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Polpo in rosso
35min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Spiedini di seppioline e cetrioli
35min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Baccalá alle olive
25min