Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 Std. 30 Min
Stufato di agnello
2h
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1 Std. 30 Min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Involtini di manzo con patate
1h 40 min.
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Pollo alla birra bruna
3 godz.
Pollo in umido ai funghi
50min