Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di carote, pelate e a rondelle (5 mm)
- 200 g di porri a fette (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Bicchiere di polenta con ragù
1u. 45min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Stufato di agnello
2u.
Patate svedesi
55min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30 min
Stufato di vitello
1u.
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1u. 45min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min