Blanquette di vitello

Blanquette di vitello

3.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di acqua
  • 300 g di funghi champignon tagliati in quattro
  • 1 rametto di timo fresco le foglie lavate e asciugate
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (2 cm)
  • 300 g di carote pelate e a rondelle (5 mm)
  • 200 g di porri a fette (5 mm)
  • 1 ¼ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina tipo 00

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 37 g
Calorieën 1084 kJ / 259 kcal
Vetten 6 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...