Compatibele versies
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al forno
2h 30min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 Min
Spaghetti con la bottarga
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Orecchiette ai broccoli
2ωρ. 40 λεπτ.
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Trenette al pesto
45 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Pasta gratinata
50min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min