Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini

Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 15min
Totaal 1u. 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Trofie
  • 250 g farina + q.b.
  • 50 g di farina di castagne
  • 150 g di acqua + q.b.
  • 1 pizzico di sale
Pesto
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
  • ½ spicchio di aglio
  • 30 g di pinoli
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 150 g olio extravergine di oliva delicato
  • 80 g di foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
  • 1200 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 180 g di patate a cubetti (5 mm)
  • 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.1 g
Calorieën 3259 kJ / 779 kcal
Vetten 48.3 g
Koolhydraten 70.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...