Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Funghi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 300 g di latte
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 6 medaglioni di filetto di vitello, alti circa 2 cm
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto cotto a fette
- 6 fette di formaggio Trentino a pasta semidura (Mezzano, Fontal, Casolet, ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Manzo alla borgognona
1h 35 min
Filetto in crosta di patate
2h 15min
Saltimbocca alla romana
25min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Polpette alla mortadella
40min
Involtini di vitello
35min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25min