Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Funghi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 300 g di latte
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 6 medaglioni di filetto di vitello, alti circa 2 cm
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto cotto a fette
- 6 fette di formaggio Trentino a pasta semidura (Mezzano, Fontal, Casolet, ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2h 30min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Scaloppine ai funghi
40min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Scaloppine agli asparagi
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Saltimbocca alla romana
25min
Scaloppine alla perugina
30min