Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Zuppa del pescatore
50 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Marmitako di polpo
50 Min
Zuppa del golfo
1h 30min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 min