Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini al funghetto
50min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Zuppa di cozze
1 Std.
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di muscoli
45 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1ωρ. 10 λεπτ.
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Linguine ai gamberoni
30min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Zuppa del pescatore
50min