Pappardelle rucola e ricotta

Pappardelle rucola e ricotta

3.8 32 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di rucola le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di gherigli di noci sgusciati
  • 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
  • 100 g di ricotta fresca

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 224.8 mg
Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2733.6 kJ / 653.4 kcal
Vetten 36.2 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...