Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di gherigli di noci sgusciati
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2733.6 kJ / 653.4 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 224.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 Min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min