Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di gherigli di noci sgusciati
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2733.6 kJ / 653.4 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 224.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne peperoni e noci
35 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 Std. 30 Min
Mezze maniche affumicate
25min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min