Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di melanzane a tocchetti (2-3 cm) (vedere consigli)
- 20 g di cipolla a fette
- 50 g di acqua + q.b.
- 25 g di pane raffermo a tocchetti
- 100 g di tranci di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 15 capperi
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 fette di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Cernia con salsa mediterranea
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Involtini di spigola
40min
Alici ripiene al Varoma
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Tagliolini al sugo di spada
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min