Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di melanzane a tocchetti (2-3 cm) (vedere consigli)
- 20 g di cipolla a fette
- 50 g di acqua + q.b.
- 25 g di pane raffermo a tocchetti
- 100 g di tranci di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 15 capperi
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 fette di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpette di polpo al profumo di limone e pepe verde
1hod.
Turbanti di spigola e arancio
1hod.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.
Calamari ripieni alla norma
1hod. 30min
Involtini di spigola
40 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min