Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di melanzane a tocchetti (2-3 cm) (vedere consigli)
- 20 g di cipolla a fette
- 50 g di acqua + q.b.
- 25 g di pane raffermo a tocchetti
- 100 g di tranci di pesce spada a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 15 capperi
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 fette di carpaccio di pesce spada
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30 min
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Involtini di spigola
40min
Insalata di polpo con dressing al lime
1u.
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1u.
Salmone con zucchine in crosta
1u.
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Calamari ripieni
1h 30 min