Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaini di sale
-
250
g di fave fresche sgranate
of 250 g di fave surgelate -
200
g di piselli freschi
of 200 g di piselli surgelati - 250 g di asparagi freschi, puliti e a pezzi (2 cm)
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 cipollotti a metà
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di pomodorini ciliegia a metà
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di pecorino a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Pipette primaverili
45p
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45p
Orecchiette ai broccoli
2h 40min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40p
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40p
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5 min