Compatibele versies
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- 1 orata eviscerata e pulita vedere consigli
- 80 g di code di mazzancolle sgusciate
- 1000 g di sale grosso
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 801 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Orata al sale
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetto di orata con peperoni
25min
Merluzzo pere e noci
35min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1hod. 40min
Pesce spada agrumato
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min