Compatibele versies
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a dadini (1 cm)
- 150 g di melanzane a dadini (1 cm)
- 150 g di pomodori datterino gialli e rossi, in quarti
- 220 g di brodo vegetale
- 320 g di pasta tipo penne lisce
- 3 - 4 rametti di finocchietto selvatico, lavato e sminuzzato
- 50 g di Parmigiano Reggiano in scaglie
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti di zucchine con salsa alle olive e menta
30 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 Min
Pasta al forno vegetariana
40 Min
Fusilli e melanzane
25min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 Min
Penne melanzane e menta
50 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min