Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3175 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Penne peperoni e noci
35min
Salmone in crosta con risotto al limone
1h 10 min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30min
Tortellini ai funghi e frutta secca
30min
Anellini alla pecorara
2h
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20 Min
Mezze penne fredde con gamberetti e salsa tonnata
30min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min
Carbonara vegetariana
30min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min