Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3175 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 dk
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 dk
Trofie con verdure alle erbe
40min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 dk
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20min
Trofie pesto e champignon
30 dk
Orecchiette speck e radicchio
35 Min
Tagliatelle di mais e riso con gamberi e pesto di zucchine (senza glutine)
35 Min