Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di gambo di sedano a fettine
- 10 g di sale integrale
- 600 g di acqua
- 320 g di trancio di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
- 320 g di pasta tipo penne di farro
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min
Frittata con battuto di fave
45 min
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25 min
Farfalle risottate con tacchino al profumo di rose e limone
40 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30 min
Pasta con salmone e spinaci
55min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min