Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero pelata, a pezzi
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pesce spada a dadini (1 cm)
- 600 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 16.9 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Pennette con spada e melanzane
50 Min
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Fusilli risottati alle seppie
40min